IZDAVAČKO PREDUZEĆE COMPUTER BOOK - Poslovni partneri

IZDAVAČKO PREDUZEĆE COMPUTER BOOK

KONZILIJUM
20. септембар 2016.
GARNI HOTEL GYMNAS
20. септембар 2016.

 

Izdavačko preduzeće Computer Book osnovano je 1990. godine.

Danas, izdanja naše izdavačke kuće (preko 150 naslova) grupisana su u dve veće celine – knjige u biblioteci Male majstorije i časopisi u seriji NAŠE NAJLEPŠE.

Knjige su opremljene broš povezom (120-150 strana i oko 50 fotografija u boji) i tvrdim povezom (preko 300 strana i 50-100 fotografija u boji). Pored knjiga koje obrađuju tipove kulinarskih tema (Riblji kuvar, Zakuske, Hladna predjela i salate, Jela od pirinča, itd.), posebno su zanimljiva izdanja iz serije Kulinarska geografija (Mali srpski kuvar, Italijanska kuhinja, Kineska kuhinja, Bosanski kuvar, kuvar Panonske nizije itd.), kao i knjige serije Hrana i zdravlje (Hranom do zdravlja, Lekoviti čajevi, Kako usporiti starenje, Dijete itd.).

Časopisi NAŠE NAJLEPŠE već godinama su prisutni na kioscima širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a u poslednje vreme zapaženo mesto imaju i u Sloveniji. To je nesumnjiva potvrda njihove izuzetne popularnosti. Svaki broj obrađuje po jednu značajnu kulinarsku temu. Na 64 strane, koristeći prednosti izuzetno kvalitetne štampe u boji, predstavljamo odabrane recepte, a uz svaki recept nalazi se i atraktivna, originalna fotografija koja svedoči ono najvažnije – da je jelo po tom receptu i pripremljeno: ukratko – da je svaki recept proveren u kuhinji. Uz to, spoj pristupačne cene i vrhunskog kvaliteta, praktičnost i primenljivost naših recepata, nesumnjivo su veoma privlačni sve većem broju zadovoljnih čitalaca.

 

izdavacko_preduzece_computer_book

Comments are closed.