GARNI HOTEL GYMNAS - Poslovni partneri

GARNI HOTEL GYMNAS

IZDAVAČKO PREDUZEĆE COMPUTER BOOK
20. септембар 2016.
GALIJA YACHTING D.O.O.
20. септембар 2016.

 

Garni hotel Gymnas je jedinstveno mesto spoja poslovnosti, umetnosti, sporta, tradicionalnih vrednosti i gostoprimljivosti. Ambijent odiše prijatnošću, komforom, praktičnošću i umetničkim šarmom koje goste ne ostavljaju ravnodušnim. To je mesto gde je svakom detaljuposvećena izuzetna pažnja, što ovaj hotel, uz visok nivo usluge i funkcionalnosti, izdvaja iz uobičajene hotelske ponude. Unikatna izrada nameštaja, antikviteti, umetničke fotografije i skulpture, kreiraju ambijent udobnosti, opuštenosti i trendi elegancije.

Hotel raspolaže sa apartmanima, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, aperativ barom, letnjom terasom i VIP salonom.

Sobe su veoma prostrane, stilski su nameštene a kvadratura se kreće od 35 m2, dok najveći apartman ima čak 80 m2.

U ponudu hotela uključen je i širok spektar usluga impresivnog fitnes centra sa mogućnošću korišćenja teretane, saune i masaže i učešća u grupnim programima.

Smešten u mirnom delu novog Novog Sada, dalje od gradske buke pretstavlja idealno mesto za boravak poslovnih ljudi, ali i onih koji putuju zbog užitka. Nalazi se na svega 15 minuta od centra Novog Sada i 10 minuta od Novosadskog Sajma. Profesionalno, obrazovano i prijatno osoblje pruža uslugu merenu najvišim svetskim standardima.

Briga o gostima i izlaženje u susret njihovim potrebama je imperativ našeg poslovanja. Ovo je jedan od glavnih razloga da se svi gosti u hotelu osećaju kao kod svoje kuće.

 

garni_hotel_gymnas

Comments are closed.