Trgovina i usluge - Poslovni partneri
1. фебруара 2018.

APARTMAJI MALERIČ

Apartmani Malerič se nalaze u idiličnom selu Podlog na reci Lahinja 1 km udaljeno od regionalnog puta Črnomelj – Vinica. Imamo 6 apartmana sa sopstvenim parking mestima. Svi apartmani su moderno opremljeni.  
29. септембра 2017.

APARTMANI SLAVNIK

Apartmani Slavnik nalaze se u gradskom jezgru Kopra na Carpaccijevom trgu. U blizini se na samo minut hoda nalazi lepo uređeno gradsko kupalište. U ponudi imamo devet apartmana opremljenih klimom, kablovskom televizijom, internet priključkom i bežičnim pristupom internetu (Wi-Fi). Svi apartmani imaju opremljenu kuhinju, dnevnu i spavaću sobu. Apartmane izdajemo […]
3. маја 2017.

ARTIKO D.O.O.

Giclèe štampanje, velikoformatno štampanje, velikoformatno skeniranje.  
16. децембра 2016.

BIO HIT D.O.O.

Ovlašćeni uvoznik i distributer obuće fabrike Kopitarna.  
16. децембра 2016.

DAJ – DAM D.D.

Hotel PRI MRAKU nalazi se u mirnom delu centra grada u blizini više fakulteta, kongresnog centra Doma Ivana Cankarja, Narodne i univerzitetske biblioteke… Raspolaže sa 71 krevetom u 35 soba. Sobe imaju kupatilo sa tušem, direktni telefon, internet priključak, CATV, radio, fen, sef. Hotel ima restoran koji je otvoren od […]
16. децембра 2016.

DEA SEŽANA S.P.

Strojevi i dodatna oprema za plastičare.  
15. децембра 2016.

DIFA – TRADING D.O.O.

Ogradni sistemi Dirickx združuju vrhunski kvalitet i dizajn u potpunoj harmoniji.  
15. децембра 2016.

DVOR JEZERŠEK

Preduzeće Jezeršek je porodično preduzeće koje je posebno aktivno na području razvijanja savremene slovenačke kulinarike. Kvalitet je potvrđen mnogim priznanjima, između ostalog i titulom Zlatni sejač za najinovativniji proizvod godine.  
15. децембра 2016.

E.E.A. MEDVED DANIJEL SP

Postavljanje svih vrsta elektroinstalacija na industrijskim, stambenim, poslovnim, ugostiteljskim i drugim objektima. Postavljanje sistema za zaštitu od udara munje. Izrada i montaža distributivnih elektro ormarića svih dimenzija, kontrolnih stolova za upravljanje tehnoloških procesa i posebnih kontrolnih ormarića za sve vrste plamenika.  
15. децембра 2016.

EFCOM D.O.O.

Parketi vrhunskog kvaliteta Castellana, primereni su i za vlažne prostore (bazene, kupatila…). Uz najbolji gotovi parket u ponudi našeg standardnog programa su i vrhunski laminati, gotova pluta, tekstilne podne obloge, linoleum, sportski podovi, guma, PVC (novina PVC podne obloge sa izgledom drveta, kamena…).  
15. децембра 2016.

ELEKTRO UNIMONT D.D.

Proizvodnja kontakt blokova za: Razvođenje Merenje Upravljanje Vođenje Automatizaciju Kompenzaciju jalove električne energije i tehnoloških procesa Izrada svih vrsta kućišta građevinskih ormarića, komandnih pultova od inox lima i običnog lima, slobodno stojećih, za montiranje ispod ili iznad maltera.  
15. децембра 2016.

ELLAG D.O.O.

Kubota vertikalni i horizontalni dizel i bentinski/plinski motori do 100KS sa vodenim hlađenjem. Muck Truck jednostavan 4WD utovarivač za utovare tereta do 250 kg.  
15. децембра 2016.

ELTEZ D.O.O.

Trgovina elektromaterijalom i telekomunikacionom i sigurnosnom opremom.  
15. децембра 2016.

FS SPORT S.P.

Home fitnes Fitnes sprave, klupe za fitnes, kardio sprave, više vrsta tegova, hromirane ose, stalci za tegove idruga pomagala za fitnes vežbe. Professional fitnes Oprema za fitnes i wellness centre, hotele, fiskulturne sale u školama, policijskim stanicama i kasarnama.  
15. децембра 2016.

GO – ST D.O.O.

Ugostiteljska oprema Od početne ideje do konačnog proizvoda Projektovanje Proizvodnja Servis Prodaja Tražimo partnere i distributere za područje Srbije!