Proizvodnja - Poslovni partneri
7. децембар 2018.

BILJANA DD

Biljana d.d. Maoča Brčko DC se bavi uzgojem, prikupljanjem i preradom bilja, šumskog voća i začina od 1964. godine. U tom periodu razvili smo najbolje ukuse iz  bilja, šumskog voća i začina, kako bismo svojim kupcima mogli ponuditi samo najkvalitetnije proizvode.
30. април 2018.

BIMAL D.D.

BIMAL Grupa sa sjedištem u Brčkom, Bosna i Hercegovina, obavlja poslove prerade uljarica i žitarica, proizvodnje i prometa sirovog ulja i proteinske sačme, trgovinu žitaricama i gotovim proizvodima jestivih ulja, kao i pružanje usluga skladištenja i usluge biznis parka.
30. април 2018.

BOSNAPLOD D.D.

Bosnaplod d.o.o. Brčko se bavi uzgojem i preradom voća od 1948. godine. U tom periodu razvili smo ukus za najbolje voće, kako bismo svojim kupcima mogli ponuditi samo najkvalitetnije proizvode.
11. октобар 2017.

BRIŽ D.O.O.

Preduzeće „BRIŽ“ je osnovano 1990. godine. Naši proizvodi su prisutni na tržištu Bosne i Hercegovine skoro 20 godina. Osnovna djelatnost „Briža“ je proizvodnja prehrambenih proizvoda i usluga u oblasti prometa, kao i vanjske trgovine.
6. октобар 2016.

EMT ELEKTRO INŽENJERING D.O.O.

EMTelektro inženjering d.o.o. osnovan je 2009. godine s velikom željom do ostvarimo zacrtani cilj: stvaranje moderne firme čija će najveća snaga biti stručnost uz uslov poslovne korektnosti prema kupcima, dobavljačima i svim zaposlenim. Jasna vizija i posvećenost poslu doveli su nas do rezultata na koje, za sada, možemo biti ponosni.
6. октобар 2016.

ENERGY BENTZ

Proizvodnja, transport i ugradnja svježeg betona. Transport plina, nafte i naftnih derivata.
28. септембар 2016.

INTERINOX

Interinox je Vaš pravi partner za stepeništa, ograde i namještaj. Kod opremanja Vašeg doma, poslovnog prostora ili dvorišta znajte da imate trajno rješenje koje Vam samo mi nudimo. Najelegantnija i najpovoljnija rješenja za stepeništa od projekta do montaže. Najveći izbor stepeništa, balkonskih ograda suvremenog dizajna i vrhunske obrade učinit će […]
28. септембар 2016.

JELEN D.O.O.

Fabrika za proizvodnju ALU i PVC stolarije, termo stakla i fasada "Jelen&Staklorad" d.d. Sjedište kompanije je u Brčkom (BiH). Poslujemo sa partnerima u cijeloj bivšoj Jugoslaviji, Еvropi, Ruskoj federaciji.
28. септембар 2016.

MASTER-WOOD SIMIĆ D.O.O.

Salon namještaja Master-Wood Simić d.o.o. osnovan je 1999. godine. Pored prodaje firma se bavi i direktnom proizvodnjom pa smo kao takvi u prilici da ponudimo naše proizvode kupcima po najpristupačnijim cijenama.
28. септембар 2016.

MLJEKARA DULE

Preduzeće za preradu mlijeka Mljekara Dule d.o.o. osnovano je 2000. godine. Na početku rada preduzeće je prerađivalo 500 litara mlijeka sa tri zaposlena radnika. Danas, Mljekara Dule d.o.o. broji petnaest zaposlenih radnika i preko tri stotine kooperanata, od kojih svakodnevno otkupljujemo 11.000 litara svježeg, sirovog mlijeka. Cijelokupna količina dnevno otkupljenog […]
28. септембар 2016.

OMNIA NATURA

Omnia Natura je linija proizvoda koji su 100 % prirodni i koji su namjenjeni prvenstveno za njegu kože. Omnia Natura se bavi organskom proizvodnjom bilja koje se koristi kao osnova za kreiranje visokokvalitetnih proizvoda. Sve naše biljke su uzgajane u skladu sa najvišim svjetskim standardima organske proizvodnje, a naši proizvodi […]
26. септембар 2016.

PO-NE D.O.O.

Proizvodnja eksera, trgovina i usluge. Naša je profesija da bude zakucano!
26. септембар 2016.

SIGN FACTORY SIGNUM

Proizvodnja svetlećih reklama.  
22. септембар 2016.

STAKLORAD D.O.O.

Vrhunski dizajn i kvalitet profila, obrada profila i stakla na najmodernijim CNC strojevima uz upotrebu visokokvalitetnog okova.  
22. септембар 2016.

STUDEN – AGRANA D.O.O.

AGRANA-STUDEN Grupa sastoji se od deset kompanija koje su odgovorne za trgovinu, preradu i distribuciju šećera i zaslađivača u svim oblicima i formama, na tržištu regije kao i na svjetskom tržištu.