PROJEKAT INNDEX PREDSTAVLJEN GRADONAČELNIKU BEOGRADA ZORANU RADOJIČIĆU - Poslovni partneri
Domaće kompanije učestvovale na SEEmeet2021
3. новембар 2021.
Investicije, inovacije i saradnja u energetici odgovor na krizu
2. децембар 2022.

PROJEKAT INNDEX PREDSTAVLJEN GRADONAČELNIKU BEOGRADA ZORANU RADOJIČIĆU

Danas je direktor INNDEX MEDIA d.o.o. Đorđe Jovičić u kabinetu gradonačelnika Beograda predstavio projekat Inndex gospodinu Zoranu Radojičiću Gradonačelniku Beograda i njegovim saradnicima.

Redakcija Beograd Inndex: Razgovaramo sa Đorđem Jovičićem direktorom Inndex Media d.o.o. kakvi su Vaši utisci sa današnje prezentacije kod Gradonačelnika Beograda?

Moram priznati da sam veoma prijatno iznanađen gostoprimstvom Gradonačelnika, njegovom neposrednošću, zatim znanjem i da tako kažem alatima, kojima Gradonačelnik vlada vezanim za IT, marketing i medije, sobzirom da je on po obrazovanju lekar i to prof dr. Hoću da kažem da je veoma malo vremena trebalo da čovek shvati koliko dobar i svrsishodan proizvod prezentujem. I koliko on može biti od koristi beogradskim opštinama ako bi smo ga implementirali.

Redakcija Beograd Inndex: Gospodine Jovičiću, šta je projekat Inndex, i koliko je bitan današnji sastanak sa Gradonačelnikom Beograda za Vas?

Za nas koji stojimo iza projekta Inndex, ovo je svakako veliki dan, pogotovo kada dobijete poziv od Gradonačelnika Beograda lično, da predstavite projekat na kome radite više od 5 godina. I da nakon te prezentacije dobijete podršku, za dalju implementaciju Inndexa po gradskim opštinama Beograda. Sobzirom da su kreatori i vlasnici ovog projekta privatna preduzeća tržišno orjentisane, ovaj poziv smatramo i velikim poslovnim uspehom.
Projekat inndex je ustvari jednistven sistem kako mi kažemo „ceo grad na pametnom telefonu“.

Redakcija Beograd Inndex: Šta to zapravo znači?

Sva preduzeća, preduzetničke radnje, institucije gradske ili opštinske uprave, javna i državna preduzeća, i organizacije, udruženja, tirističke destinacije… nekog grada ili opštine, su na jednom mestu u sistemu Inndex, uz vrlo lak i pregledan način za korištenje sa mnogo informacija o svakom od njih.
Sistem se zapravo sastoji od android aplikacije i specijalizovanog web sajata, koje smo razvili delom u Beogradu, iza čega stoji tim Inndex Media d.o.o. www.inmedia.rs i u Geteborgu u Švedskoj, iza čega stoji naša partnerska kuća EuroComp Computer Systems AB, www.eurocomp.org. Ovaj projekat namenjen je pre svega gradskim i opštinskim upravama, turističkim organizacijama, privredi, građanima, turistima i poslovnim ljudima, a sistemom upravlja lokalna samouprava(menadžment grada ili opštine), ili turistička organizacija.
Svetski trend, da se građani, turisti i poslovni ljudi danas informišu putem pametnih telefona, kroz ovaj projekat prenosimo i na naše prostore. Ogroman je broj pametnih telefona koju su u funkciji, a koriste ih naši građani, i njihov broj se konstantno povećava.
Pored preglednog menija ovog sistema, koji može da bude dvojezičan (srpski I engleski jezik npr) sistem poseduje I rubriku Vesti, gde se vesti sa fotografijama… hronološki poredane, kao i rubriku Najave gde se ubaciju najave različitih događaja iz raznih oblasti bitnih za taj grad ili opštinu( koncerti, spotrski događaji…….). Znači jedan jedinstven I sveobuhvatan sistem koji je u funkciji građana, turista, poslovnih ljudi, privrede, kao I organa lokalne samouprave.

Redakcija Beograd Inndex: Gde ste već postavili ovaj sistem, u kojim opštinama?

Do sada je sistem postavljen u Vrnjačkoj Banji( aplikacija nosi naziv Vrnjačka Banja), opštini Kanjiža ( naziv HELLO Kanjiza), u Beogradu( naziv Beograd Inndex), postavljen je sistem za pomoravski Okrug pod nazivom Pomoravski vodič……sve aplikacije su postavljene u Google Play Store, I mogu se besplatno skinuti. Pregovore trenutno vodimo sa još nekoliko gradova I opština u Srbiji I Bosni Hercegovini za postavljanje ovog sistema. Da nebi došlo do zabune mi svakom našem kupcu gradu ili opštini dajemo mogućnost da ovaj sistem radnog naziva Inndex preimenuju u naziv koji njima odgovara.

Redakcija Beograd Inndex: Gospodine Jovičiću želimo Vam uspeh u daljem radu, I hvala Vam na ovim informacijama I razgovoru.

Redakcija Beograd Inndex

Comments are closed.