O Projektu - Poslovni partneri

O Projektu

Projekat za mala i srednja preduzeća „Poslovni Partneri“

„Poslovni partneri iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske“ je regionalni projekat koji služi poslovnom povezivanju preduzeća. Namenjen je pre svega malim I srednjim preduzećima, koja žele da prošire svoje poslovanje, kako van granica svog lokalnog tržišta, tako i van granica država kojima pripadaju. Na taj način mogu da ostvare nove poslovne kontakte, i time postignu bolji plasman roba ili usluga. Ovo je jedan od najjeftinijih načina kako da predstavite svoje robe ili usluge regionalnom tržištu.

U poslednje vreme javljaju se i opštine i gradovi iz ovog regiona kao Poslovni Partneri, prezentujući uglavnom svoje industrijske zone, ili turističke potencijale, u kojima su infrastrukturno doveli te površine do nivoa za ulaganja potencijalnih investitora (poslovnih partnera) iz regiona, evrope i sveta.

Ko realizuje ovaj projekat?

Na ovom obimnom poslu rade sledeća preduzeća: Grand Produkt d.o.o., i Inndex Media d.o.o. iz Beograda, Gama Press iz Sarajeva . ITD Marketing Banja Luka, SV Media Zrenjanin i Edukativno Poslovni Centar Jagodina

Kako realizujemo ovaj projekat?

Poslovne partnere iz SLO, SRB, BIH i HR realizujemo putem četiri medija. Putem web portala www.poslovnipartneri.com, putem luksuznih, štampanih kataloga, putem Facebook stranice www.facebook.com/projekat.poslovni.partneri Kao I putem You Tube kanala Poslovni Partneri TV  Prezentacija svakog našeg klijenta (poslovnog partnera) traje godinu dana. U tom periodu više od 300 000 uglavnom poslovnih ljudi, poseti neki od medija ovog projekta.

POSLOVNI PARTNERI, su predstavljeni na internetu, putem specijalizovanog web portala www.poslovnipartneri.com na srpskom, hrvatskom i bosanskom jeziku, kao i www.bizpartners.biz, i www.bizpartners.info, verzija ISTOG portala na engleskom jeziku.  Svaki od naših poslovnih partnera, prezentovanih na web portalu, ima mogućnost uvida koliko je pojedinačnih posetilaca pogledalo baš njegovu prezentaciju, putem brojača pojedinačnih ulaza u svaku prezentaciju.

Kvalitet i osobenost kataloga je da naše Klijente (poslovne partnere) predstavljamo na prostoru A4 formata u kvalitetnoj štampi punog kolora. Svaka stranica kataloga, je priča o jednom poslovnom partneru, i čitaocu, daje na pregledan način, uvid, u svako preduzeće, grad ili opštinu, njihovu delatnost, poslovanje, šta su njihove proizvodne ili uslužne ponude.Katalozi postoje I u elektronskoj I u štampanoj formi.

Reference projekta

Do sada je naše usluge koristilo preko 750 preduzeća, opština i gradova (poslovnih partnera) iz regiona. Predgovore našim izdanjima, kao i podršku projektu, pisali su, između ostalih, sledeći ugledni privrednici, profesori iz regiona:

  • Siniša Milić – Gradonačelnik Brčko distrikta BiH
  • Doc dr Dobrosav Radovanović – Modern Business School Beograd
  • Žika Nikolić – Novinar i urednik kultne emisije „Žikina Šarenica“ RTV Pink
  • Roman Veras – Gospodarska Zbornica Slovenije
  • Prof dr Vojislav Mitić – Član Počasnog Senata Evrope

Dalji razvoj i planovi

Svakako da predstavljanje nismo ograničili samo na preduzeća i opštine (poslovne partnere), iz SLO, SRB, BIH i HR, nego tu mogućnost nudimo, i svim ostalim potencijalnim poslovnim partnerima, iz zemalja Evrope, koji žele da predstave svoje robe ili usluge na tržištima  ovog regiona.

Kako da uključite vaše preduzeće u projekat?

Svi zainteresovani poslovni partneri (preduzeća, opštine i gradovi), mogu da se jave na naše telefone +381(0)113547071 ili na +381(0)63261508, putem e-maila office@inmedia.rs ili marketing@poslovnipartneri.com

Drugi način da priključite Vaše preduzeće ovom projektu, je da na web portalu www.poslovnipartneri.com uđete u rubriku „Zakupite prostor“. Nakon jednostavnog popunjavanja Online obrasca Vašim podacima, klikom na dugme „Pošalji“ prosledićete zahtev u našu redakciju, nakon čega će Vas kontaktirati naši saradnici.

Marketing

U toku je prodaja prostora u projektu „Poslovni partneri iz SLO SRB BIH i HR“ za 2021/2022. godinu.