AGROTECH - Poslovni partneri

AGROTECH

ALTA CASA
26. децембар 2019.

 

AGROTECH – POLJOPRIVREDA, TO SMO MI!

Kompanija AgroTECH PMD d.o.o. sa sedištem u Trešnjevcu, Srbija, osnovana je 2008. godine. Agrotech zastupa brendove kao što su: STEYR, Armatrac, FLIEGL, HE-VA, Versatile, Rostselmash, Sulky, Idrofoglia, Berthoud, Horsch, McHale, Ma/Ag, Gregoire Besson, Faresin, T-L, Mazzotti itd.

Obimom naše prodaje, zastupljenošću na tržištu smo se pozicionirali kao jedan od vodećih dobavljača poljoprivredne opreme u Srbiji.  Prvenstveno su tome doprineli naši cenjeni kupci jer su prepoznali kvalitet, znanje i  trud koji smo uložili da bi oprema koju prodajemo postala deo njihovog gazdinstva.

Prodajni tim Agrotech-a se sastoji od prodavaca koji su visoko stručni u oblasti kojom se bave, posvećeni svojim kupcima kojima uvek stoje na usluzi.

Bitan deo je odeljenje servisa  i odeljenje rezervnih delova koje je takođe stručno obučeno i opremljeno da reši svaki problem, da bi mašine radile dugo i bezbedno.

Post prodajne aktivnosti su neverevatno bitan segment poslovanja a koji nam pomaže u pridobijanju još većeg broja zadovoljnih kupaca. Sve servise obavljamo u najkraćem mogućem roku od prijave kvara i to ne samo za brendove koje zastupamo nego i za druge proizvođače. Takođe se to odnosi i na rezervne delove.

Redovni smo gosti na svim evropskim i svetskim sajmovima gde smo uvek u potrazi za novostima na polju poljoprivrede koja nam je primarna delatnost ali i ostalih grana vezanih za obradu zemlje, stočarstvo, komunalne usluge.

Među pionirima smo u Srbiji u uvođenju precizne poljoprivrede u sve veći broj gazdinstava. Prodajemo i održavamo sisteme precizne poljoprivrede i ulažemo veliki trud u edukaciju kupaca za što kvalitetniji rad sa ovim sistemima.

Pored prodaje i održavanja mehanizacije, kompanija Agrotech je u prilici da svojim partnerima obezbedi i odgovarajuće finansiranje preko banaka ili lizing kuća.

Naša misija je prodaja i pružanje post prodajnih usluga na najvišem nivou u skladu sa standardima naših svetski poznatih i priznatih dobavljača. Zadovoljstvo naših kupaca je ono što i nas čini zadovljnim !

Naša vizija je da budemo u samom vrhu ponude na domaćem tržištu, prepoznati kod naših sadašnjih i potencijalnih kupaca kao partner na koga se uvek može osloniti, koji kvalitetom, stručnošću i cenama daje mogućnost da kroz saradnju sa nama budete deo jedne premijum priče !

PRIDRUŽITE SE NAŠEM USPEHU…

Više informacija o nama možete pronaći na:  www.agrotech.rswww.facebook.com/Agrotech.doo, www.instagram.com/agrotech.pmd/

KONTAKT:
Agrotech PMD doo
Topolski put 2., 24426 Trešnjevac
tel.: 024 224 224
faks: 024 224 224
e-mail: office@agrotech.rs

Comments are closed.