NOVA PLATFORMA INNDEX u upotrebi od marta 2023. - Poslovni partneri
Investicije, inovacije i saradnja u energetici odgovor na krizu
2. децембар 2022.

NOVA PLATFORMA INNDEX u upotrebi od marta 2023.

Čast mi je zadovoljstvo da ispred INNDEX MEDIA d.o.o kao nosioca i pravnog zastupnika međunarodnog projekta INNDEX najavim novu platformu koju ćemo pustiti u probni rad početkom marta ove godine.

Modernizacija ove platforma koju smo osmislili pre 7 godina i koju smo implemenitirali u nekoliko gradova i opština u Srbiji i Bosni i Hercegovini, imala je u svom sastavu android aplikaciju i specijalizovani websajt.

Sistem je koncipiran i realizovan kao ceo grad u jednoj aplikaciji. Sve institucije Vašeg grada su na jednom mestu, i svaka od njih može o sebi da „ubaci“ (prezentuje) neograničenu količinu podataka (Logo znak, fotografije, tekst, Google mapa, tel. i mejl kontakti, web adresa, Viber, Facebook, Twiter,Instagram, Skype) i sve to dostupno samo jednim klikom u aplikaciji, na svakom pametnom telefonu, ili tabletu. I sve je to dostupno građanima, turistima . poslovnim ljudima potpuno besplatno.

Svaki sistem Inndex poseduje i rubriku Vesti i Najave događaja koje su u funkciji građana, turista, gradske I opštinske uprave…

Naša nova platforma u svom sastavu će imati android aplikaciju, Ios aplikaciju I specijalizovani websajt kao jedinstveni sistem predviđen za jedan grad ili opštinu.

Ovim putem pozivamo zainteresovane uprave gradova I opština, turističke organizacije u Srbiji, I Bosni I Hercegovini, Crnoj Gori I Hrvatskoj da nas kontaktiraju kako bi smo im kroz prezentaciju ovog sistema pokazali mogućnosti I dobrobiti ovog sistema.

Do sada su naši sistemi implementirani I postavljeni u Google Play Store za Beograd(Beograd Inndex), Vrnjačka Banja, Obrenovac Inndex, Kanjiža( Hello Kanjiza) Majdanpek Inndex ………

Đorđe Jovičić – direktor Inndex Media d.o.o. Beograd
www.inmedia.rs, E- mail: office@inmedia.rs

Comments are closed.