BANJA KOVILJAČA - Poslovni partneri

BANJA KOVILJAČA

BRABO D.O.O.
25. новембар 2016.
ARENA CINEPLEX
17. октобар 2019.

 

U samom srcu Banje Koviljače nalazi se istoimena Specijalna bolnica za rehabilitaciju, jedan od najsavremenijih rehabilitacionih centara te vrste u Evropi. Ova elitna zdravstvena ustanova za prevenciju, lečenje i rehabilitaciju, uspela je da višedecenijskim iskustvom, na najbolji način, poveže blagodeti tradicionalnog – prirodnog lečilišta sa svim onim što nudi savremena fizikalna medicina i rehabilitacija.

Po svojim smeštajnim kapacitetima, kvalitetnoj ishrani i vrhunskoj usluzi, ubraja se u red evropskih hotela visoke kategorije. Kao jedna od najstarijih rehabilitacionih ustanova u Srbiji, osim najsavremenijih metoda lečenja i prirodnih blagodeti, gostima nudi osmeh na licu, ljubav u srcu i veru u duši.

U okviru Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača, uz pomoć termomineralnog blata i sumporovite vode, ali i uz upotrebu savremenih terapijskih procedura, uspešno se bavimo lečenjem reumatičnih oboljenja, oboljenja koštano-zglobnog sistema i brojnih drugih.

Moderni i savremeno opremljen wellness centar Kovilje postoji od 2007. godine i predstavlja pod-brend Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača.

Wellness centar Kovilje je smešten u velelepnom zdanju Kupatila Kralj Petar I, na preko 1500 m2 i opremljen je sa dva bazena – spoljašnim i unitrašnjim, dve saune, fitness centrom, bazen barom i ostalim propratnim sadržajima.

 

banja_koviljaca1

banja_koviljaca2

Comments are closed.