HOTEL PASTURA - Poslovni partneri

HOTEL PASTURA

HGK – ŽUPANIJSKA KOMORA OTOČAC
21. септембар 2016.

 

HOTEL PASTURA – moderan i udoban, u Postirima na otoku Braču.

31 dvokrevetna soba, 16 suites, 4 apartmana “Pastura” i 9 apartmana “Mendula”, klima uređaj, sušilo za kosu, SATV,
sef, telefon, restaurant “Pastura”, aperitiv bar “Park”, caffe bar “Tamaris”, vanjski bazen sa slatkom vodom, fitness dvorana, sauna, jacuzzi, masaža, a sve to na samoj plaži i nedaleko od centra mjesta.

Apartmani “Pastura” na svega nekoliko koraka od mora i hotela Pastura, prostrani i komforni uz prednost korištenja hotelskih sadržaja. Na raspolaganju su vam dvije dvokrevetne sobe, kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje, dvije kupaonice sa wc‑om, balkon i terasa sa pogledom na more, klima uređaj, sef, SATV, telefon i sušilo za kosu.

Apartmani “Mendula” zavodljivi kao i ime koje nose, dizajnirani za odmor blizu mora, sastoje se od jedne ili dvije dvokrevetne sobe, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka sa kaučem na razvlačenje, jedne ili dvije kupaonice sa wc‑om, terase, klimatizirani su, posjeduju sef, SATV, telefon i sušilo za kosu.

Hotel “Pastura”, kvaliteta ispisana u zvijezdama! Aperitiv bar “Park” pjenušac od maestrala, čaša rumenog sutona ili gutljaj slatkog postirskog nocturna.

Restaurant “Pastura” skladba za oči, nos i nepce u izvedbi majstora stare škole najboljeg ugostiteljstva.

Apartmani “Pastura” idealni za sve koji žele biti u gostima, a osjećati se kao kod kuće.

Apartmani “Mendula” najbolji izbor za sve koji traže opuštajuću intimu boravka na moru ali i operetnu živost malog primorskog mjesta.

OTOK BRAČ – samo 1 sat vožnje trajektom udaljen od Splita i Makarske. Otok za zračnom lukom, dobrim prometnicama i marinama. Poznat po bijelom kamenu, raskošnoj mediterenskoj prirodi i bogatoj povijesti.

POSTIRA – gradić uz more svega 10 km udaljen od trajektnog pristaništa u Supetru. Mjesto okruženo pitomim uvalama, maslinicima, vinogradima i borovom šumom. Ima svoju ambulantu, poštu, restorane i kafiće. Postira imaju svoje fešte, fjere i dobre ljude. Oni će Vam ispričati lijepu priču o Mediteranu kakav je oduvijek bio.

 

hotel_pastura

Comments are closed.