DENTAL IMPLANT CENTRE - Poslovni partneri

DENTAL IMPLANT CENTRE

HGK – KOMORA ZAGREB
21. септембра 2016.
INTERINOX
28. септембра 2016.

 
trakica

Dental Implatoprotetski Centar (DIC) Dr. Željka Popadića smešten je na samo 10 minuta hoda od stare jezgre Rovinja. Kako Rovinj postaje sve popularnija turistička destinacija, tako se sve češće među inostranim posetiocima grad Rovinj veže i za posete stomatologu. IStarsko poluostrvo samo je nekoliko sati vožnjom udaljeno od Italije i Australije, ali i posete iz Nemačke, Velike Britanije i Švajcarske takođe su vredne truda i nadasve isplative.

Naši stari gosti iz Srbije, posebno iz Beograda, lako će se pronaći u Rovinju gde mogu, uz lepa sećanja spojiti ugodno s korisnim i vratiti se kući širokog osmeha. Na raspolaganju im je avio linija od Beograda do Pule gde će ih dočekati za njih posebno organizovan transport i dovesti pravo u Rovinj, a delatnici klinike će sa zadovoljstvom, za sve svoje pacijente, organizovati potreban smeštaj. Kao alternativa oblacima tu je i svakodnevna direktna autobuska linija iz Beograda, a tradicionaolno, autom u vlastitom aranžmanu, Rovinj će vas dočekati za svega nekoliko sati.

DIC je specijalizovan u dentalnoj implantologiji i implantoprotetici, sa iskustvom od preko 15 godina, a osposobljen je za primenu najnaprednijih Nobel Biocare i AstraTechimpantoloških sistema uz veliki naglasak na estetskoj stomatologiji.

 

dental_implant_centre

Comments are closed.