AD SPEDITION - Poslovni partneri

AD SPEDITION

ANTUNOVIĆ TA D.O.O.
7. децембар 2018.
AC MARGETIĆ
18. октобар 2019.

 

Društvo za promet, usluge i posredovanje u međunarodnom i domaćem saobraćaju.

AD-Spedition d.o.o. nudi usluge transporta automobila, međunarodne i unutrašnje špedicije i organizacije transporta.

Naši kamioni svakodnevno se nalaze na području cijele Europe (Njemačka, Belgija, nizozemska, Francuska, Austrija, Švicarska, Italija i dr. …)

Odlika usluge transporta je brza, pravodobna i sigurna isporuka robe u bilo koji dio Europe što mogu potvrditi naši zadovoljni poslovni partneri sa kojima imamo dugogodišnje ugovore.

Za sve pošiljke koje su nam povjerene na prijevoz iz i za pojedine zemlje, garantiramo potreban broj međunarodnih dozvola te razinu ugovornih cijena prijevoza za vremensko razdoblje za koja su dogovorena. Sve navedeno omogućuje kupcu da bez ikakvog rizika i nesigurnosti povjeri prijevoz upravo našoj tvrtki “AD-SPEDITION” d.o.o.

Sva vozila su nosivosti 26 tona, s dimenzijama utovarnog prostora 13,62 m x 2,48 m x 2,62 m, a pojedina vozila imaju visinu 2,72 metra. Ovakve dimenzije vozila omogućuju utovar 33 euro-palete, uz dobru zapreminu utovarnog prostora. Ova skupina vozila posebno je pogodna za prijevozne procese međunarodnog prometa, na velikom broju različitih prometnih tržišta.

Posedujemo auto-hladnjaču i dugogodišnje iskustvo u obavljanju prijevoznih procesa pod temperaturnim režimima, u domaćem, i u međunarodnom prometu.

Imamo pošiljke koje pripadaju kategoriji prehrambenih proizvoda , gdje jednu od glavnih uloga u kvaliteti orijevozne usluge imaju čistoća vozila i higijenski uvijeti prijevoza. Upravo takve standarde tvrtka “AD-SPEDITION” provodi od prvog dana njenog utemeljenja.

 

ad_spedition

Comments are closed.