BAKARNI LONAC - Poslovni partneri

BAKARNI LONAC

BANJA DVOROVI
7. децембар 2018.
APARTHOTEL VUČKO
7. децембар 2018.

 

Među mnogobrojnim kafićima u Brčkom, u Gastro centru možete pobjeći od svakodnevne buke.
Smešten na veoma mirnoj lokaciji, naš kafić predstavlja savršen izbor za sve one koji žele da popiju jutarnju ili popodnevnu kafu u prijatnom okruženju i intimnoj atmosferi, u društvu dragih osoba.

BANKET SALA Gastro Centar

Ukoliko tražite otmjenu salu za promocije, prezentacije, seminare, gala večere, koktele, svadbe onda je Gastro centar pravi izbor za Vas. Naša sala raspolaže kapacitetom do 550 mjesta i parkingom. U prijatnom, klimatizovanom, ambijentu možete obilježavati sve Vama važne događaje, tokom cijele godine. Iskusni menadžeri spremni su da najraznovrsnije želje i najkreativnije ideje pretvore u realnost, bez obzira da li ljubav krunišete brakom, potpisujute ugovor sa partnerom ili promovišete novi proizvod na tržištu.

RESTORAN Bakarni lonac

Bakarni lonac važi za jedan od najuspješnijih ugostiteljskih objekata na području Brčkog, a i šire. Godinama radimo na usavršavanju i poboljšanju usluga, kako bi naši gosti bili zadovoljni.
Marljivim radom vlasnici, zajedno sa svojim zaposlenima, daju svoj maksimum kako bi firma održala reputaciju i kako bi se iz godine u godinu posao širio. Kao član gastronomsko – turističke ponude Posavine neprestano uslužujemo veliki broj gostiju, kako domaćih tako i gostiju iz inostranstva, i stoga se trudimo da uvijek radimo na usavršavanju kvaliteta naših usluga.

HOTEL Bakarni lonac

Hotel Bakarni lonac čini 11 opremljenih soba sa kapacitetom 30 ležajnih jedinica. Svaka soba je klimatizovana i ima kupatilo sa tušem, toalet i fen. Pored toga, svaka soba je opremljena mini barom, sigurnosnim sefom, TV-om, telefonom i internet konekcijom.

Recepcija je gostima na raspolaganju 24h dnevno. Svaki gost ima i obezbjeđeno parking mjesto.

Hotel Bakarni lonac će vam pružiti svojim enterijerom nezaboravan dojam profinjenosti uz visok nivo usluge i profesionalnosti.

 

bakarni_lonac

Comments are closed.