Proizvodnja - Poslovni Partneri
16. јануара 2017.

BAST MG D.O.O.

Firma BAST MG D.O.O. osnovana je 2005. godine. Osnovna dijelatnost firme je proizvodnja od lima, kao što su: kotlovi na čvrsto gorivo, razni ormani (elektro, garderobni i svi tipovi po narudžbini) od crnog i obojenog lima debljine do 10mm. Proizvodimo i opremu za prehrambenu industriju (oprema za preradu mesa i […]
16. јануара 2017.

BIMAL D.D.

BIMAL Grupa sa sjedištem u Brčkom, Bosna i Hercegovina, obavlja poslove prerade uljarica i žitarica, proizvodnje i prometa sirovog ulja i proteinske sačme, trgovinu žitaricama i gotovim proizvodima jestivih ulja, kao i pružanje usluga skladištenja i usluge biznis parka.
25. новембра 2016.

BIO REMIX D.O.O.

Proizvodnja prirodne kozmetike i sredstava za ličnu higijenu najboljeg kvaliteta. BioRemix proizvode smo obogatili najkvalitetnijim svojstvima. Provjerena i certificirana ulja i masti. Paleta čvrstih sapuna zadovoljava sve tipove kože. Svi proizvodi su obogaćeni koloidnim srebrom.
6. октобра 2016.

BOSNAPLOD D.D.

Bosnaplod d.o.o. Brčko se bavi uzgojem i preradom voća od 1948. godine. U tom periodu razvili smo ukus za najbolje voće, kako bismo svojim kupcima mogli ponuditi samo najkvalitetnije proizvode.
6. октобра 2016.

BRIŽ D.O.O.

Preduzeće „BRIŽ“ je osnovano 1990. godine. Naši proizvodi su prisutni na tržištu Bosne i Hercegovine skoro 20 godina. Osnovna djelatnost „Briža“ je proizvodnja prehrambenih proizvoda i usluga u oblasti prometa, kao i vanjske trgovine.
6. октобра 2016.

EMT ELEKTRO INŽENJERING D.O.O.

EMTelektro inženjering d.o.o. osnovan je 2009. godine s velikom željom do ostvarimo zacrtani cilj: stvaranje moderne firme čija će najveća snaga biti stručnost uz uslov poslovne korektnosti prema kupcima, dobavljačima i svim zaposlenim. Jasna vizija i posvećenost poslu doveli su nas do rezultata na koje, za sada, možemo biti ponosni.
6. октобра 2016.

ENERGY BENTZ

Proizvodnja, transport i ugradnja svježeg betona. Transport plina, nafte i naftnih derivata.
28. септембра 2016.

INTERINOX

Interinox je Vaš pravi partner za stepeništa, ograde i namještaj. Kod opremanja Vašeg doma, poslovnog prostora ili dvorišta znajte da imate trajno rješenje koje Vam samo mi nudimo. Najelegantnija i najpovoljnija rješenja za stepeništa od projekta do montaže. Najveći izbor stepeništa, balkonskih ograda suvremenog dizajna i vrhunske obrade učinit će […]
28. септембра 2016.

MALAGIĆ I DIVANI D.O.O.

Malagić Kompanija je osnovana 1990. godine kao mala porodična firma, koja je imala za cilj stvarati nove modele tapaciranog namještaja. Od 2006. godine Malagić d.o.o. otvara novu proizvodnu liniju Malagić & Divani, Brčko (Bosna i Hercegovina) u kojem proizvodimo tapacirani namještaj od prave kože, eko kože i tkanine.
26. септембра 2016.

MLJEKARA DULE

Preduzeće za preradu mlijeka Mljekara Dule d.o.o. osnovano je 2000. godine. Na početku rada preduzeće je prerađivalo 500 litara mlijeka sa tri zaposlena radnika. Danas, Mljekara Dule d.o.o. broji petnaest zaposlenih radnika i preko tri stotine kooperanata, od kojih svakodnevno otkupljujemo 11.000 litara svježeg, sirovog mlijeka. Cijelokupna količina dnevno otkupljenog […]
26. септембра 2016.

OGLAVINA

Oglavina – Proizvodnja i prodaja namještaja.
26. септембра 2016.

OMNIA NATURA

Omnia Natura je linija proizvoda koji su 100 % prirodni i koji su namjenjeni prvenstveno za njegu kože. Omnia Natura se bavi organskom proizvodnjom bilja koje se koristi kao osnova za kreiranje visokokvalitetnih proizvoda. Sve naše biljke su uzgajane u skladu sa najvišim svjetskim standardima organske proizvodnje, a naši proizvodi […]
26. септембра 2016.

RATTAN SEDIA D.O.O.

RATTAN SEDIA d.o.o. predstavlja jednu od vodećih kompanija u oblasti izrade pletenog namještaja u regiji. Višegodišnje iskustvo, savremena tehnologija, vrhunski dizajn i moderno poslovanje usmjereno na kvalitet i zadovoljstvo klijenata pozicioniralo je kompaniju u sam vrh.
22. септембра 2016.

SIGN FACTORY SIGNUM

Proizvodnja svetlećih reklama.  
22. септембра 2016.

STAKLORAD D.O.O.

Vrhunski dizajn i kvalitet profila, obrada profila i stakla na najmodernijim CNC strojevima uz upotrebu visokokvalitetnog okova.