Predgovor poslovnom katalogu 2016 / 2017 – Mr Milan J. Mihajlović - Poslovni partneri
Zašto investirati u Republiku Srpsku
15. фебруара 2016.
Edukacija kao potreba u savremenom biznisu
14. марта 2017.

Predgovor poslovnom katalogu 2016 / 2017 – Mr Milan J. Mihajlović

I kad pomislimo da se neke stvari sporo menjaju, i da je sve po starom, „Poslovni partneri…” nas obraduju novim katalogom. Kao što se deca raduju poklonima ispod jelke, mi odrasli, poslovni ljudi, radujemo se tom novom katalogu, koji nas podstiče da u Novu godinu i u nove poduhvate krenemo silnije, mudrije, složnije, sa više nade i elana.

Tržišna utakmica traje neprestano, kao što traju i reke koje nas povezuju. Neki akteri se bolje snađu, neki lošije, ali svi su saglasni da teren mora da bude veliki, pregledan, lepo uređen, a igra mora da bude fer. Takvom terenu teže „Poslovni Partneri…”

To su prepoznali mnogobrojni privrednici iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije, i evo već nekoliko godina sarađuju putem Kataloga i web portala www.poslovnipartneri.com. Sarađuju i pokazuju da na ovim prostorima postoje ljudi sa dobrim idejama, privrednici koji su sposobni da naprave odličan rezultat za svoju organizaciju, svoju zemlju, za ceo region…

Ne možemo da utičemo na svetska i evropska ekonomska kretanja, poremećaje i krize, ali posledice osećamo među prvima. Zato moramo da sarađujemo kako bismo te posledice ublažili, negativne pojave eliminisali a dobre stvari unapredili. Dobra saradnja stvara šansu da se zajednički nastupi na evropskim i svetskim tržištima.

Ako sanjate uspešniju i lepšu budućnost, kada se probudite, umesto u sanovnik zavirite u katalog „Poslovni partneri…”
I neka Vam preko celog dana bude na radnom stolu, na dohvat ruke, jer poslovan čovek sanja i kada je budan.

Mr Milan J. Mihajlović
Stručni konsultant projekta „Inndex“ za SRB i BIH

Comments are closed.