NOVA PARTNERSKA KUĆA ZA GRAD ZRENJANIN I SREDNJOBANATSKI OKRUG - Poslovni partneri
PREDSTAVLJAMO VAM NASU PARTNERSKU KUCU ZA PROJEKAT POSLOVNI PARTNERI ZA PODRUCJE POMORAVSKOG OKRUGA U SRBIJI
16. децембар 2020.
ALTA CASA KATALOG
27. јул 2021.

NOVA PARTNERSKA KUĆA ZA GRAD ZRENJANIN I SREDNJOBANATSKI OKRUG

U mreži širenja naših poslovnih partnera za potrebe projekta Poslovni partneri iz Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, potpisali smo ugovor sa SV MEDIA iz Zrenjanina. SV MEDIA će za područje grada Zrenjanina i kompletanog Srednjobanatskog okruga, u narednom periodu, predstaviti privrednicima mogućnosti poslovnog povezivanja, pre svega malih i srednjih poreduzeća putem našeg projekta. Ko je naša partnerska kuća pročitajte u nastavku teksta.

“SV MEDIA”  je marketinška agencija koja se bavi profesionalnim,odgovornim,originalnim i povoljnim pružanjem reklamnih usluga putem javnog informisanja. Zajedno sa poslovnim saradnicima, “SV MEDIA” obuhvata pružanje celog spektra usluga sopstvenim kapacitetima i na osnovu podugovaranja, uključujući davanje saveta, kreativne usluge, produkciju i prodaju reklamnog materijala. Kreiranje i objavljivanje reklama u novinama, časopisima, na radiju, televeziji, panelima, bilbordima, reklamiranjem iz vazduha, distribuiranje ili isporučivanje propagandnog materijala ili uzoraka, neposredno reklamiranje putem pošte,kao i marketinško savetovanje I reklamiranje putem interneta.

‘’SV MEDIA” marketinška  agencija nudi usluge  upravljanja markentiškim kampanjama, promovisanje proizvoda i ostalih marketinških aktivnosti.

 “SV MEDIA” vam nudi saradnju na obostrano zadovoljstvo, otvoreni smo za sve vrste dogovora.

SV MEDIA “ za ovih godinu dana ostvarila je saradnju sa mogim radio I televizijskim stanicama, portalima, kolegama koje su zaduzene za reklame na bilbordima sirom Srbije, muzickim I filmskim producentima, sa partnerima na teritoriji Srbije, B i H, Hrvatske I Slovenije….Ucestvovali smo u izbornoj kampanji, ai mnogi drugi projekti su u toku I ispred nas.

 

S postovanjem,

Direktor
Sanja Vajdic

Tel/ 065- 89-87-455
Email: vajdicsanja00@gmail.com, sanjavajdic@svmedia.rs
Website: www.svmedia.rs

Comments are closed.