NAŠ JUBILEJ! - Poslovni partneri
ŠAHMATIK D.O.O. TRAŽI STRATEŠKOG PARTNERA
17. октобар 2019.
POTPISAN UGOVOR SA NOVOM PARTNERSKOM KUĆOM ZA POSLOVNE PARTNERE IZ BOSNE I HERCEGOVINE
19. новембар 2020.

NAŠ JUBILEJ!

Pre ravno 10 godina štampali smo prvi katalog koji je obuhvatio preduzeća, naše poslovne partnere, iz četiri dražave „Poslovni partneri iz Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske“. Punih deset godina naš projekat povezuje, preduzeća, plasira robe i usluge na tržištima kako ove četiri drzave, obuhvaćene ovim projektom, tako drugim tržištima država Evrope i sveta.

Deset godina nije mali jubilej!? Više od 750 preduzeća, gradova i opština koristilo je usluge našeg projekta. Broj poslovnih povezivanja, konkretnih poslova, ili još preciznije, koliki su zapravo novčani obrti nastali poslovnim povezivanjem preduzeća, verovatno  nikada nećemo saznati, ali su cifre sigurno impozantne.

Za ovih deset godina sarađivali smo sa mnogim privrednim komorama, sajmovima i sajamskim manifestacijama, medijima, preduzećima kao i pojedincima, sa kojima smo radili, zajedničkim snagama, na promociji i prezentaciji našeg projekta.

Svakako bih se zahvalio gospodinu Mirku Saviću direktoru Grand Produkta, i gospođi Marini Savić direktorki Gama Press, koji su zajedno sa nama Inndex Media sve ove godine radili i gradili ovaj projekat.

Zahvalnost dugujemo i velikom broju naših sradnika, vrednih ljudi koji su nam pomagali da ovaj projekat dostigne reference, sa kojima se ponosimo.

I naravno red je da kazem nešto i planovima za naš budući rad.

„Poslovni Partneri“  će se svakako širiti na tržišta drugih država.

Iskoristiću ovu priliku i najviti da već za 2020 godinu u ovaj projekat uključićemo i preduzeća iz Mađarske.

Na kraju, mogu sa sigurnošću konstatovati da je rad svih nas koji smo sve ove godine bili uključeni u ovaj projekat bio svrsishodan i koristan,  pre svega za naše klijente, poslovne partnere, zbog kojih zapravo ovaj projekat i postoji.

MA Đorđe Jovičić-direktor
Inndex Media d.o.o. Beograd

Comments are closed.