Pametni telefoni u službi gradova i opština - Poslovni partneri
Psihološko savetovalište – sastavni deo modernog biznisa
9. марта 2014.
Brabo krovni prozori za svetsko tržište
29. јула 2014.

Pametni telefoni u službi gradova i opština

predrag_savicAndroid aplikacija za pamentne telefone u službi kvalitetnijeg rada lokalnih samouprava, gradova i opština u regionu.

Uzevši u obzir da je tržište pametnih telefona u konstantnoj ekspanziji, a da pametni telefoni bazirani na Android operativnom sistemu zauzimaju više od 70% tog tržišta, kako u Srbiji, tako i u svetu, dolazimo do zaključka da su Android pametni telefoni postali jedan novi, nedovoljno iskorišćen medij.

Upravo iz ovog razloga naše preduzeće je uspostavilo saradnju sa jednim od vodećih skandinavskih preduzeća iz oblasti razvoja, implementacije i konsaltinga vezanog za informacione tehnologije, EuroComp Computer Systems AB iz Geteborga – Švedska.

U saradnji sa našim ino partnerom, dizajnirali smo Android aplikaciju namenjenu predstavljanju i promovisanju gradova. Pored informacija o turističkim, privrednim i kulturnim sadržajima koje aplikacija pruža, ista se može upotrebiti i kao medij preko koga se korisnicima mogu pružati aktuelne informacije i vesti vezane za rad gradske uprave i mogu biti ažurirane svakodnevno, a po potrebi čak i svakog sata. Iskustva gradova u svetu, koji koriste ovakav vid predstavljanja su izuzetno pozitivna, jer pored informisanja samog građanstva, veliku korist imaju turisti, kao i poslovni ljudi koji posećuju određeni grad, jer putem aplikacije mogu dobiti sve potrebne informacije koje će im boravak učiniti prijatnijim.

Ovim putem, nudimo svim lokalnim samoupravama iz regiona, koje bi želele da se bliže upoznaju sa radom ovakve Android aplikacije, da nas kontaktiraju putem dole navedenih mejlova i telefona, kako bismo organizovali prezentaciju aplikacije i demonstrirali Vam sve njene funkcije i mogućnosti.

Inndex Media d.o.o.
Predrag Savić
Šef IT sektora

Tel: 381(0)11 / 3547 071
Mob: 381(0)69 / 779 749
E-mail: predrag@inmedia.rs

Comments are closed.