O Projektu - Poslovni partneri

O Projektu

Šta je projekat „Poslovni Partneri“ i kome je namenjen?

„Poslovni partneri iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske“ je regionalni projekat koji služi poslovnom povezivanju preduzeća. Namenjen je preduzećima, koja mogu i žele da prošire svoje poslovanje, kako van granica svog lokalnog poslovanja, tako i van granica država kojima pripadaju. Na taj način mogu da ostvare nove poslovne kontakte, prošire svoje tržište, i time ostvare bolji plasman roba ili usluga. U poslednje vreme javljaju se i opštine i gradovi iz ovog regiona kao Poslovni Partneri, prezentujući uglavnom svoje industrijske zone, u kojima su infrastrukturno doveli te površine do nivoa za ulaganja potencijalnih investitora (poslovnih partnera) iz regiona, evrope i sveta.

Ko realizuje ovaj projekat?

Na ovom obimnom poslu rade tri preduzeća: Grand Produkt d.o.o., Gama Press d.o.o. i Inndex Media d.o.o. iz Beograda i Sarajeva.

Kako realizujemo ovaj projekat?

Poslovne partnere iz SLO, SRB, BIH i HR realizujemo putem tri medija. Putem web portala www.poslovnipartneri.com, putem luksuznih, štampanih kataloga , kao i putem Facebook stranice www.facebook.com/projekat.poslovni.partneri. Prezentacija svakog našeg klijenta (poslovnog partnera) traje godinu dana. U tom periodu više od 300 000 uglavnom poslovnih ljudi, poseti neki od medija ovog projekta.

POSLOVNI PARTNERI, su predstavljeni na internetu, putem specijalizovanog web portala www.poslovnipartneri.com na srpskom, hrvatskom i bosanskom jeziku, kao i www.bizpartners.biz, i www.bizparters.info, verzija portala na engleskom jeziku, koji ima preko 16.000.000 otvorenih stranica. Svaki od naših poslovnih partnera, prezentovanih na web portalu, ima mogućnost uvida koliko je pojedinačnih posetilaca pogledalo baš njegovu prezentaciju, putem brojača pojedinačnih ulaza u svaku prezentaciju.

Kvalitet i osobenost kataloga je da naše Klijente (poslovne partnere) predstavljamo na prostoru A4 formata u kvalitetnoj štampi punog kolora. Svaka stranica kataloga, je priča o jednom poslovnom partneru, i čitaocu, daje na pregledan način, uvid, u svako preduzeće, grad ili opštinu, njihovu delatnost, poslovanje, šta su njihove proizvodne ili uslužne ponude.

Reference projekta

Do sada je naše usluge koristilo preko 750 preduzeća, opština i gradova (poslovnih partnera) iz regiona. Predgovore našim izdanjima, kao i podršku projektu, pisali su, između ostalih, sledeći ugledni privrednici, profesori iz regiona:

  • Mr. Siniša Milić – Gradonačelnik Brčko distrikta BiH
  • Doc dr Dobrosav Radovanović – Modern Business School Beograd
  • Žika Nikolić – Novinar i urednik kultne emisije „Žikina Šarenica“ RTS
  • Roman Veras – Gospodarska Zbornica Slovenije
  • Prof dr Vojislav Mitić – Član Počasnog Senata Evrope

Dalji razvoj i planovi

Svakako da predstavljanje nismo ograničili samo na preduzeća i opštine (poslovne partnere), iz SLO, SRB, BIH i HR, nego tu mogućnost nudimo, i svim ostalim potencijalnim poslovnim partnerima, iz zemalja Evrope, koji žele da predstave svoje robe ili usluge na tržištima  ovog regiona.

Kako da uključite vaše preduzeće u projekat?

Svi zainteresovani poslovni partneri (preduzeća, opštine i gradovi), mogu da se jave na naše telefone +381(0)11 354 70 71 ili na +381(0)63 261 508, putem e-maila office@inmedia.rs ili marketing@poslovnipartneri.com

Drugi način da priključite Vaše preduzeće ovom projektu, je da na web portalu www.poslovnipartneri.com uđete u rubriku „Zakupite prostor“. Nakon jednostavnog popunjavanja Online obrasca Vašim podacima, klikom na dugme „Pošalji“ prosledićete zahtev u našu redakciju, nakon čega će Vas kontaktirati naši saradnici.

Marketing

U toku je prodaja prostora u projektu „Poslovni partneri iz SLO SRB BIH i HR“ za 2019/2020. godinu.